SukrinSirup Caramel 450 g

SukrinSirup Caramel 450 g

SukrinSirup karamell 450g
Varenr.
7090017542177

SUKRIN

Lager
På lager
Allergen1:Ja
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Allergen5:Nei
Allergen6:Nei
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

SukrinSirup er en sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri.

 

  • 50% av kaloriene sammenlignet med honning og sirup
  • Glutenfri
  • Prebiotisk
  • Tannvennlig og blodsukkervennlig
  • Under 2% sukkerarter

 

Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk.

SukrinSirup erstatter FiberSirup
SukrinSirup Gold kan erstatte både FiberSirup Gold og Clear i oppskrifter. Den har samme søthetsgrad som FiberSirup Gold, og er derfor noe søtere enn FiberSirup Clear.

Slik bruker du SukrinSirup
Bruk SukrinSirup Gold som topping over yoghurt, cottage cheese, grøt, pannekaker, iskrem, desserter, bær o.l. Du kan også bruke sirupen der du ellers ville brukt honning eller sirup i bakst og matlaging. Bytt f.eks ut honning og sirup i hjemmelagde marinader og dressinger.

SukrinSirup er også spesielt fin å bruke i kjeks og cookies for å få det perfekte resultatet med sprø utside og myk kjerne. I tillegg er Sukrin­Sirup et vidundermiddel i hjemmelagde barer. Den tilfører både sødme, perfekt konsistens og en god dose fiber.

Her er en standard basisoppskrift for proteinbar laget med SukrinSirup. Til 2 barer trenger du:

  • 60 g (4 ss) SukrinSirup
  • 35 g (4 toppede ss) myseproteinpulver i ønsket smak


  • Varm SukrinSirup i mikrobølgeovn på full styrke i 20 sekunder (alternativt i en kjele på ovnen) til sirupen er helt flytende i konsistens. Tilsett proteinpulver. Bland godt med en gaffel/skje til en fast konsistens. Kna deigen litt med hendene og form til barer. La barene stivne i ca 10 minutter i kjøleskap før de spises. Hvis du dypper barene i smeltet, Sukrinsjokolade, blir de ekstra gode.

    SukrinSirup er genial å kombinere med andre søtstoffer; den maskerer eventuelle bismaker, og booster søtsmaken. Den vil for eksempel dempe en eventuell kjøling i Sukrin.
    Næringsinnhold per 100 g