Vita Biosa blåbær 500 ml

Vita Biosa blåbær 500 ml

Vita Biosa blåbær 500ml økologisk
Varenr.
7090006070100

VITA BIOSA

Lager
På lager
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Ja
Allergen4:Nei
Allergen5:Nei
Allergen6:Nei
Næringsinformasjon:

Anbefalt bruk: 1-2 ss tre ganger daglig til måltid. Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning til ny bakterieflora. Inntaket kan økes ved behov. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Anbefales også i dressinger til salater. Kan brukes som starter til melkesyregjæring / fermentering.

Flasken rystes før bruk for å få med bunnfall. Oppbevares i kjøleskap etter åpning (inntil 3 mnd). Unngå direkte sollys.

Oppbevaring: Før åpning: Unngå sollys. Etter åpning: Oppbevares i kjøleskap.
Holdbarhet etter åpning: Ca. 2 måneder.

Dette produktet er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold.
Daglig inntak bør ikke overskride anbefalt dosering. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Vita Biosa blåbær 500 ml
  • Vita_biosa_gruppe_bilde
  • Vita_biosa_blaabaer_0,5L

Vita Biosa er en fermentert urtedrikk med melkesyrebakterier.

 

  • Drikk før måltid elller som ingrediens i matlaging
  • Kan brukes som startkultur til fermentering
  • Inneholder melkesyrebakterier
  • Med krydderurter
  • Økologisk

 

Vita Biosa er en drikk med økologiske krydderurter og bær som er melkesyregjæret med dokumenterte og vitale stammer av tarmflorabakterier. Under fermentering dannes vitamin K2. Urteblandingen består av: Oregano, Bukkehorn, Dill, Basilikum, Svarthyll, Fennikel, Anis, Peppermynte, Rosmarin, Brennesle, Kvann, Kamille, Lakrisrot, Ingefær, Kjørvel, Persille, Salvie, Einebær, Timian. Bærene er blåbær, solbær og aronia.

 

Under fermenteringsprosessen dannes melkesyre og andre organiske syrer. Melkesyren bidrar bl.a. til å konservere produktet. pH-verdien er ca.3,5. Melkesyregjæring har blitt brukt i århundrer for å bedre holdbarheten på maten.

 

Forslag til bruk:

1-2 ss tre ganger daglig til måltid. Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning til ny bakterieflora. Inntaket kan økes ved behov. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Anbefales også i dressinger til salater. Kan brukes som starter til melkesyregjæring / fermentering.
Næringsinnhold per 100 g