Nordquist Ferment Blåbær, Solbær og Aronia 500 ml

Nordquist Ferment Blåbær, Solbær og Aronia 500 ml

Nordquist Ferment Blåbær, Solbær og Aronia 500 ml
Varenr.
7090006070100

NORDQUIST FERMENT

Lager
På lager
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Ja
Allergen4:Nei
Allergen5:Nei
Allergen6:Nei
Næringsinformasjon:

Anbefalt bruk: 1-2 ss tre ganger daglig til måltid. Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning til ny bakterieflora. Inntaket kan økes ved behov. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Anbefales også i dressinger til salater. Kan brukes som starter til melkesyregjæring / fermentering.

Flasken rystes før bruk for å få med bunnfall. Oppbevares i kjøleskap etter åpning (inntil 3 mnd). Unngå direkte sollys.

Oppbevaring: Før åpning: Unngå sollys. Etter åpning: Oppbevares i kjøleskap.
Holdbarhet etter åpning: Ca. 2 måneder.

Dette produktet er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold.
Daglig inntak bør ikke overskride anbefalt dosering. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

Ferment Blåbær er en fermentert urtedrikk med melkesyrebakterier.

 

  • Drikk før måltid elller som ingrediens i matlaging

  • Kan brukes som startkultur til fermentering

  • Inneholder melkesyrebakterier

  • Med krydderurter

  • Økologisk

 

Ferment Blåbær er en drikk med økologiske krydderurter og bær som er melkesyregjæret med dokumenterte og vitale stammer av tarmflorabakterier. Under fermentering dannes vitamin K2. Urteblandingen består av: Oregano, Bukkehorn, Dill, Basilikum, Svarthyll, Fennikel, Anis, Peppermynte, Rosmarin, Brennesle, Kvann, Kamille, Lakrisrot, Ingefær, Kjørvel, Persille, Salvie, Einebær, Timian. Bærene er blåbær, solbær og aronia.

 

Under fermenteringsprosessen dannes melkesyre og andre organiske syrer. Melkesyren bidrar bl.a. til å konservere produktet. pH-verdien er ca.3,5. Melkesyregjæring har blitt brukt i århundrer for å bedre holdbarheten på maten.

 

Forslag til bruk:

1-2 ss tre ganger daglig til måltid. Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning til ny bakterieflora. Inntaket kan økes ved behov. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Anbefales også i dressinger til salater. Kan brukes som starter til melkesyregjæring / fermentering.

Næringsinnhold per 100 g