RawNice pink pitaya powder 70 g

RawNice pink pitaya powder 70 g

RawnNce frysetørket pitahayapulver 70g vegansk
Varenr.
7350099240348

RAWNICE

Lager
Midlertidig utsolgt
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Ja
Allergen5:Nei
Allergen6:Nei
Næringsinformasjon:
Anbefalt dosering: 1 teskje.

Serveringer per poser: 70
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

100% frysetørket pitahayapulver (også kalt dragefrukt) som gir nydelig farge på mat og drikke!

 

  • Frysetørket frukt
  • Nøytral smak
  • Sett farge på mat og drikke
  • Uten tilsetningstoffer
  • Vegansk

Rawnice rosa pitahayapulver er laget at nøye utvalgte frukter med vakuum frysetørketeknologi. Pulveret kan tilsettes alt fra juice til brød, til kaker og kjeks. Det kan også brukes i matlaging, ikke bare for å forbedre fargen, duften og smaken, men også for å tilsette ekstra næring.

 

Litt mer om Rawnice

Sett farge på dine favorittmåltid på sekunder med en scoop supermatpulver fra Rawnice! Start med 1 ts og ha i mer om du ønsker en sterkere farge.

 

Rawnice supermatpulver i livlige farger, har en nøytral smak, unik ernæringsprofil og er 100% vegansk. Disse pulverene er super allsidig og perfekt til å sette farge på dine favorittretter.

 

Mulighetene er uendelig med disse fantastiske produktene!

De mest populære oppskriftene inkluderer smoothiebowls, pannekaker, rå ostekake og alt av bakst!

 

  1. Litt pulver går langt. De fleste produktene i serien er veldig konsentrerte så vi anbefaler at du starter med 1/2 - 1 ts. Ønsker du sterkere farge kan du tilsette litt til.
  2. Bruk lyse frukter for best effekt av de intense fargene. Vi anbefaler banan, ananas og kokos.
  3. Ikke bland med mørke frukter og bær - da får du muligens ikke ønsket effekt! Vi anbefaler ikke å farge blåbær, bringebær eller granateple for eksempel.
  4. Pulverne fungerer best under 70 grader. Siden produktene er helt naturlig uten tilsetningsstoffer, vil noen av de miste en del av fargen under oppvarming. Pitaya er for eksempel et sensitivt produkt. For å unngå dette, prøv å senke temperaturen mens du steker i lengre tid. Dette vil forhindre misfarging. For pannekaker kan du steke dem på lavere temperaturer i lemgre tid.
  5. Oppbevar pulveret på et kjølig og tørt sted, borte fra direkte sollys.
  6. Du kan blande nydelige nyanser ved å blande pulver! Litt rosa og røde frukter med blå spirulinapulver gir en utrolig fin turkis-tone.
Næringsinnhold per 100 g