Suma xanthan gum 100 g

Suma xanthan gum 100 g

Suma glutenfri xanthangummi 100g
Varenr.
5017601016564

SUMA

Lager
Midlertidig utsolgt
Allergen1:Ja
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Ja
Allergen5:Nei
Allergen6:Nei
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

Xantangummi er et vannløselig karbohydrat fremstilt ved fermentering av en sukkerkilde.

 

  • Egnet til glutenfri matlaging
  • Glutenfri
  • Vegansk

 

Xantangummi passer meget godt i matlaging som er fri for gluten, melk og egg. Det binder, gir glatt struktur og fylde til mat, og kan brukes i både varm og kald væske. Det er en velegnet erstatning for gluten i bakverk, spesielt i pizzabunner, pannekaker og tacolefser. Det kan også brukes som emulgator, dvs. at den binder fett i å skille seg i dressinger, sauser o.l.

 

Anbefalt bruk: Bruk 2 ss per 500 g mel i bakst og brød. For bakverk og kaker anbefales det 1,5 ss per 200 g mel.

Næringsinnhold per 100 g