En ristet grønn te som er perfekt etter middag eller når du ønsker å slappe av.
- En ristet grønn te
- Nøtteaktig duft og røkt smak
- Vegansk
- Økologisk
Clearspring økologisk hojica ristet grønn te dyrkes i åsene rundt Kyoto, som er kjent for å ha de ideelle klimatiske forhold og jordforhold for å produsere noen av de beste kvalitetsteene i Japan.
Den subtile røykfylte smaken kommer fra å bruke utvalgte modne blader som er spesielt tilberedt av våre ekspertte teprodusenter. Bladene er stekte forsiktig og pakkes direkte for å forsegle full smak.
Tilberedning: Ha 2 teerskjeer te per person i en tekanne. Kok vann og hell over tebladene. La det trekke i 2 - 3 minutter og nyt.
Hva gjør Clearspring te så spesiell?
I åsene rundt Kyoto bruker den tredje generasjonen av Nagata-familien spesielle økologiske metoder, kjent som Nature Farming, for å produsere en rekke utsøkte grønne teer til Clearspring. Det skrånende landet som teplantene dyrkes på hjelper vannet til å drenere og gir bedre ventilasjon, noe som gir bedre motstand mot sykdom. Nagata tehager er isolert fra andre, noe som radikalt reduserer risikoen for krysskontaminering fra landbrukskjemikalier som plantevernmidler.